We bieden je alle ruimte

Meedenken, ontwikkelen, samenwerken, plezier hebben

Werken bij Van Dijk is werken in een omgeving die je alle ruimte biedt. Ruimte om mee te denken bij innovaties, veranderingen en verbeteringen. Ruimte om jezelf te ontwikkelen, bij te leren en door te groeien. Ruimte om vanuit samenwerking van en met elkaar te leren. En ruimte om bij te dragen aan de fijne en ontspannen Van Dijk-cultuur.

Ruimte om…

Ruimte om mee te denken Je mening telt!

Om voorop te blijven lopen, innoveren we continu onze processen en producten. Maar welke verandering of verbetering we ook doorvoeren, we bieden je alle ruimte om daarin mee te denken. Want vanuit jouw kennis en ervaring ontstaan altijd de beste ideeën en plannen. Daarom horen we bij Van Dijk niet alleen je mening, we luisteren er ook echt naar.

Ruimte om mee te denken

Ruimte om je te ontwikkelen Je bent wat je kunt!

We bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We kijken samen naar je interesses en ambities. Op basis daarvan kiezen we of een opleiding, training of cursus bij je past en welke dat zou kunnen zijn. Zo krijg jij de kans om door te groeien en je carrière uit te bouwen. Want je bent niet wat je doet, je bent wat je kunt.

Ruimte om mee te denken

Ruimte om samen te werken Je leert van en met elkaar!

We vinden elkaar in wat ons bindt: masterpieces maken. Vanuit die gezamenlijke ambitie bieden we alle ruimte om samen te werken. We spreken elkaar aan op wat we doen en afgesproken hebben en stellen ons open voor de vaardigheden en het vakgebied van collega’s. Zo leer je van en met elkaar. Want werken doe je nooit alleen, maar altijd samen.

Ruimte om mee te denken

Ruimte om plezier te hebben Je werk voelt als pretje!

Even het werk loslaten, lachen en bespreken wat ons bezighoudt buiten werktijd. Omdat geluk ontstaat als je met plezier naar je werk gaat, bieden we daar alle ruimte voor. We houden de lekkerste koffiepauzes, lunchen samen waar het kan en organiseren graag personeelsfeestjes en teamuitjes. Zo maken we van werken bij Van Dijk een pretje.

Ruimte om mee te denken

We gaan voor masterpieces

Extreem, verantwoord en duurzaam

Bij Van Dijk werken we met passie en liefde volgens het traditionele bakkersambacht. Zo willen we iedereen extreem laten genieten van de smakelijkste en meest verrassende bakkerijproducten. Deze masterpieces bieden we aan in verantwoorde porties en variaties en produceren en verpakken we op de duurzaamste wijze.

  • Extreme smaak en verrassing
  • Verantwoorde porties en variaties
  • Duurzame productie en verpakking
We gaan voor masterpieces