Ontmoet onze mensen

Jouw toekomstige collega’s?

Maak kennis met een paar van onze medewerkers. Ze vertellen je graag hoe zij het werken bij Van Dijk ervaren. Word jij straks hun nieuwe collega?

Christiaan Tuinman (37 jaar) ‘Ik groeide door naar de rol van planner‘

“Vijf jaar geleden ben ik begonnen bij Van Dijk als magazijnmedewerker. Al snel kreeg ik alle gelegenheid om mezelf te ontwikkelen. Samen keken we naar de mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Zo kon ik doorgroeien naar mijn huidige rol als planner op de afdeling logistiek.”

Ruimte om mee te denken

Sebastiaan de Lange (30 jaar) ‘Heerlijk die flexibele werktijden’

“Als teamleider werk ik op kantoor en in de productie. Daar hanteert Van Dijk als richtlijn een werkdag die van 8.00 tot 17.00 uur duurt. Maar we mogen daar flexibel mee omgaan. Een uurtje eerder of juist later beginnen is geen probleem. Voor mij als jonge vader is dat heerlijk. Zo kan ik werk en privé prima combineren.”

Ruimte om mee te denken

Klaasje van Veen (26 jaar)

“Hier heerst geen afstand tussen de werkvloeren in de bakkerij en op kantoor. Als beheerder van het verpakkingsmagazijn komt de directeur regelmatig een rondje maken om te vragen hoe het gaat. En tijdens koffiepauzes en lunches zit iedereen bij elkaar. Prachtig die oprechte interesse in elkaar.”

Ruimte om mee te denken

Onze vacatures

Zit jij er al gebakken bij?

Begin jij te watertanden bij de geur van versgebakken masterpieces? Komt dan in jou de geboren patissier boven? Dan zit jij bij Van Dijk Banket gebakken, want we hebben heerlijke vacatures voor je!

Onze vacatures