Welkom bij de familie

We leren je graag kennen
Van Dijk Banket

We bieden je alle ruimte

Meedenken, ontwikkelen, samenwerken, plezier hebben

Werken bij Van Dijk is werken in een omgeving die je alle ruimte biedt. Ruimte om mee te denken bij innovaties, veranderingen en verbeteringen. Ruimte om jezelf te ontwikkelen, bij te leren en door te groeien. Ruimte om vanuit samenwerking van en met elkaar te leren. En ruimte om bij te dragen aan de fijne en ontspannen Van Dijk-cultuur.

Ruimte om…

‘Door opleidingen en trainingen ben ik doorgegroeid naar mijn huidige rol als logistiekplanner’ - Christiaan Tuinman, logistiekplanner -

We gaan voor masterpieces

Extreem, verantwoord en duurzaam

Bij Van Dijk werken we met passie en liefde volgens het traditionele bakkersambacht. Zo willen we iedereen extreem laten genieten van de smakelijkste en meest verrassende bakkerijproducten. Deze masterpieces bieden we aan in verantwoorde porties en variaties en produceren en verpakken we op de duurzaamste wijze.

  • Extreme smaak en verrassing
  • Verantwoorde porties en variaties
  • Duurzame productie en verpakking
We gaan voor masterpieces

Onze werkgebieden

Waar voeg jij een ingrediënt toe?

Bij Van Dijk werken mensen met uiteenlopende achtergronden, talenten en opleidingen. Iedereen levert een bijdrage aan onze masterpieces vanuit zijn of haar eigen specialisme. Kies het werkgebied waar jij een ingrediënt toe kunt voegen.

Onze vacatures

Zit jij er al gebakken bij?

Begin jij te watertanden bij de geur van versgebakken masterpieces? Komt dan in jou de geboren patissier boven? Dan zit jij bij Van Dijk Banket gebakken, want we hebben heerlijke vacatures voor je!

Onze vacatures

Open sollicitatie

Welk geheime recept schrijf jij?

Denk jij een ingrediënt aan Van Dijk Banket toe te kunnen voegen en zie jij jezelf er bij ons al gebakken bij zitten? Deel dan nu jouw geheime recept met ons en doe een open sollicitatie om de baan van jouw smaak te vinden.