Onze uitdaging: een overheerlijk en best verkopend banket!

Welke vraag u ook heeft; wij gaan de uitdaging aan. Want wij doen niets liever dan samen met u de mooiste producten ontwikkelen.

Passend bij uw consument

U én uw klant staan centraal in de ontwikkeling van onze producten. Wij luisteren graag naar de vragen vanuit de markt. Zoekt u een lekker product voor bij de koffie, een luxe product voor op een feestje of wellicht een tussendoortje? Wie is uw consument en gebruiker en welke behoefte heeft hij? Met die vragen centraal ontwikkelen wij gewilde producten die passen bij uw consument. Geheel op maat voor u.

Van Dijk Banket

Ambachtelijk gebakken

Klein ontwikkelen en dan op grote schaal uitrollen, zonder het ambachtelijke aspect te vergeten. Dat doen we bij Van Dijk het allerliefst. En dat ziet u terug in het eindproduct.

Van Dijk Banket

Juiste schapindeling, propositie, prijs en marge

Banket moet lekker zijn, maar voor u ook bedrijfseconomisch smakelijk. Bij Van Dijk Banket hebben wij decennialang ervaring opgebouwd in de markt. Zodoende kunnen wij samen met u een schapvisie uitwerken waarbij we vanzelfsprekend kijken naar smaak, maar waar ook de juiste propositie, de prijs en de marge een hoofdrol spelen.

Van Dijk Banket

Hoe wij uw product ontwikkelen

  1. Samen met u creëren wij een heldere schapvisie en stellen wij de behoeftes van u en uw consument centraal.
  2. Concept maken via visualisatie
  3. Presentatie van een prototype
  4. Smaak optimaliseren
  5. Doordacht verpakkingsconcept ontwikkelen
  6. Testen op consumentenniveau
Van Dijk Banket
Laat ons uw vraag beantwoorden!
Maak een afspraak