A masterpiece of cake van onze Hollandse meesters!

‘Bakken is een kunst’ is een bekend gezegde van Herman van Dijk. Wij geloven daarin. Een echte Van Dijk is niet zomaar een cake of koekje, maar elke keer opnieuw een klein meesterwerk. Dit wordt gemaakt door onze Hollandse meesters met een passie voor goed banket. Dit soort gepassioneerde banketliefhebbers vindt u bij ons niet alleen in de productie of de proefbakkerij, maar ook op onze commerciële afdeling.

Van Dijk Banket

Puur en eerlijk!

Dat betekent dat we lekkere en onderscheidende banket maken. Daarom hebben we veel tijd besteed aan het vinden van de beste ingrediĆ«nten en ontwikkelen we hoogwaardige bereidingsprocessen. We willen uitsluitend gebruikmaken van natuurlijke en verantwoorde ingrediënten en zo min mogelijk hulpstoffen. Zo maken we op aanvraag bijvoorbeeld gebruik van 100% UTZ chocolade, vrije uitloop eieren en RSPO palmolie. Lekker duurzaam dus.

Van Dijk Banket

...verrast!

Als het om banket gaat wilt u graag verrast worden. Banket is tenslotte elke dag een klein feestje. Het gewone bijzonder maken, dat doen we bij Van Dijk het allerliefst!

Van Dijk Banket

Dat zit in de genen!

Een ondernemende bakkersfamilie, en dat al vier generaties lang. Bij Van Dijk staat het ambacht centraal, maar ook de constante zoektocht naar vernieuwing en innovatie. Wij gaan daarbij geen uitdaging uit de weg en willen bijzonder banket maken waar iedereen van kan genieten. Dat beloven wij al generaties lang en dat doen we ook gewoon, elke dag opnieuw. Wat uw wens ook is, wij maken het waar!

Van Dijk Banket
Benieuwd hoe wij uw masterpiece maken?
Naar uw masterpiece