Onze mini-muffins Goed voor drie gouden kwaliteitsmedailles!

Uitgroeien tot muffinmaster van Europa. Die ambitie hebben we als Van Dijk Bakery. En ons doel heeft een flinke boost gekregen nu we maar liefst drie (!) gouden kwaliteitsmedailles voor onze mini-muffins in de wacht sleepten. Een geweldige waardering voor ons familiebedrijf, waarmee we al generaties lang volgens ambachtelijke bakkersmethodes op grote schaal producten maken om van te genieten.

Beloning voor vernieuwing en innovatie

De hoogst mogelijke scores In smaak, geur, uiterlijk, samenstelling én verpakking

Zowel onze mini-muffins met citroensmaak, chocoladevulling als chocoladestukjes kregen van het onafhankelijke en prestigieuze Duitse voedingsmiddelentestcentrum van DLG de hoogst mogelijke score op alle onderdelen. Zowel qua smaak, geur, uiterlijk, samenstelling als verpakking kwamen onze producten als beste uit de testlaboratoria van de brancheorganisatie voor de agrarische en voedingsmiddelenindustrie.

Tastbaar bewijs van kwaliteit

“Voor ons is dit echt de mooiste prijs die we kunnen winnen”, vertelt Van Dijk Bakery-directeur Gijsbert van Dijk. “De laatste jaren hebben we flink geïnvesteerd in kwaliteit. Deze drie gouden medailles bevestigen dat we met ons hechte team medewerkers vele supermarktketens in binnen- en buitenland echt van eersteklas producten voorzien. Het is fijn dat we daar nu ook tastbaar bewijs voor krijgen.”

Tastbaar bewijs van kwaliteit

DLG: een autoriteit in productkeuringen Internationaal aansprekende waardering

DLG (Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft) werd al in 1885 opgericht en groeide in bijna anderhalve eeuw tijd uit tot een internationale autoriteit op het gebied van productkeuringen. De laatste decennia richt DLG zich jaarlijks op het uitreiken van medailles om het kwaliteitspeil van producenten in de voedingsmiddelenindustrie nog verder te optimaliseren.

Beloning voor vernieuwing en innovatie

Daarbij wordt hun objectiviteit streng gecontroleerd door de nationale Akkreditierungsstelle van Duitsland, DAkkS. Gijsbert van Dijk: “Ook daarom spreekt deze prijs internationaal heel erg aan. We zijn dan ook blij dat we onze mini-muffins een heel jaar lang van het gouden kwaliteitszegel op de verpakking mogen voorzien. Dat biedt nieuwe kansen en perspectieven op de vernieuwende en innovatieve weg die we ingeslagen zijn: muffinmaster van Europa worden.”

Beloning voor vernieuwing en innovatie
’Rijk gevuld, fraai gedecoreerd en oneindig in smaakvariaties’

Mini, medium, luxe en ontbijt Ontdek onze unieke muffinmodule

Onze ambities willen we realiseren dankzij een uniek concept, waarbij we voor elke doelgroep en elk moment van de dag een muffin aan kunnen bieden. “Onze module bestaat niet alleen uit de prijswinnende mini’s, maar ook uit medium en luxe muffins. Allemaal rijk gevuld, fraai gedecoreerd en in oneindige smaakvariaties. Inmiddels leveren we zelfs ontbijtmuffins voor een krachtige start van de dag. Met drie gouden medailles om onze nek zijn we klaar om onze positie in Europa uit te bouwen.”

Mini, medium, luxe en ontbijt

Als zakelijke klant zelf de smaak van goud proeven?

Vraag voor jouw organisatie ons gratis muffinproefpakket aan!

* = verplicht veld
Een ogenblik geduld…